valborg

  2012-04-30 / 10:42:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
godmorgon sötnosar ! 
idag är det valborg och dagen / kvällen spenderas med mina underbara töser :) 
om drygt en timme sticker jag hem till fia och då ska vi grilla majskolvar och lite annat smått och gått, efter det drar vi in till statsparken i lund ett tag och sedan vidare till resturang. 
bålet har vi sagt att vi ska se hemma, så de blir så sen ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer. men kamran följer med så det lär bli ett antal bilder där som kommer upp i morgon. 
hoppas ni får en rolig valborg.

barnvakt & barnkalas, jipppi !

  2012-04-29 / 11:38:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
godmorgon, tänkte börja med att berätta vad som hände i går kväll. vid 6 stack jag mamma och lillebror på bio, vi såg 21 jump street, inte min typ av film precis.. sen efter så va jag med en hel den kompisar, och kom hem rätt sent så orkade inte gör ett inlägg då. 

nu har jag precis kommit ut från duschen, ska göra mig i ordning för om en timme kommer mina busiga kusiner som jag ska passa och efter det ska jag på barnkalas, jippi haha ! 
ikväll blir det utgång igen, superroligt. 


give me

  2012-04-28 / 17:09:27 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

28/4

  2012-04-28 / 13:55:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
inget bloggande i går på grund av att jag inte han :(, slutade kvart i 2 och då stack jag och johanna direkt till gymmet och biffade oss lite, hem och duscha sen till solariumet. Sen handlade vi 2 tidningar och ett krya på dig kort till en kompis som varit sjuk i en vecka.. sen hem packa och drog till elise, sov där i natt med töserna och nu har jag precis kommit hem. 
nu ska jag titta runt lite på bloggar och måla naglarna ! 

mobil inlägg

  2012-04-26 / 22:27:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

haft en riktigt härlig kväll & skrattat så extremt mycket till alla olika typer av folk, ahahah. dock köpte jag inget för de va mer tant kläder..
nu har jag precis haft i min tandblekning i en halvtimme & de kändes väl sådär men smakade inte gott :/, har även duschat & nu ska jag lägga mig i min härliga säng.
första gången jag gjort ett mobil inlägg så får se hur de blir :)


VIP kväll

  2012-04-26 / 15:42:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
precis kommit hem från en härlig dag i skolan, men dock med super tradet väder, så dagen spenderades i mys kläder. 
nu ska jag gosa ner mig i soffan och se gårdagens avsnitt av big brother, efter det blir det mat och sen sticker jag, mamma och 2 kompisar till mamma och 1 till mig in till malmö för att träffa min moster och hennes kompisar för att gå på VIP kväll i en butik inne i malmö. får se hur det blir med köpadet, har en hel del saker som jag ska betala först, men blir det något så lovar jag att ni får se de. 



tandblekning

  2012-04-25 / 16:38:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu under den tiden som jag har varit borta har det hänt en hel del saker, vissa bra man andra lite mindre bra. 
men iallafall så har jag beställt tandblekning nu inför skolavslutningen och inför den nya skolan & den fick jag hem i dag. AMAZING ! 


ny härlig sommar blogg

  2012-04-24 / 21:49:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
startar upp min nya härliga vår blogg redan i morgon, so look out !
& tack till victoria för all hjälp, hennes blogg hittar ni under " design av "